Despre

Stimate client,
 
Apreciez timpul pe care il consumi pentru a citi randurile de mai jos cat si pentru a parcurge site-ul Savorya. Cu aceasta ocazie vei fi informat despre misiunea si viziunea pe care o impartasim si marturisesc ca scopul pentru care s-a infiintat Savorya reprezinta, alaturi de valorile organizationale, ratiunea ei in efortul de a-si onora obligatiile pe care si le asuma.

Cunosc ca pentru a functiona la nivel profesionist, exigentele tale sunt reperul nostru de baza. Sunt preocupat sa mentin un cadru de comunicare interactiv, deschis si permanent care sa sprijine demersul nostru. De asemenea, voi incerca, prin mecanisme interne, sa anticipez nevoile si preferintele tale culinare, sa monitorizez satisfactia pe care o manifesti si sa readaptez, in consecinta, strategiile organizationale.
 
Oferta Savorya se bazeaza pe personalizare si flexibilitate, incercand permanent sa raspunda celor mai particulare solicitari. De asemenea, te rog sa regasesti in Savorya suportul si sprijinul de care ai nevoie pentru indeplinirea nevoilor tale si te rog sa ma contactezi pentru toate solicitarile carora voi incerca sa le raspund pozitiv.

Filosofia Savorya se bazeaza pe o relatie pe termen lung in care sa contribuim impreuna pentru crearea unui parteneriat solid, de incredere. Si vei beneficia permanent de implicarea mea cu scopul declarat de a-ti asigura satisfactie deplina.
 
Emil Dima
Director General

Profil

Organizatia a fost infiintata in anul 2003 si a asigurat servicii de catering in relatiile comerciale cu diverse organizatii brasovene organizand in acelasi timp si mese festive, baluri si banchete. Am acumulat o experienta bogata, am depasit multe momente dificile dar am inregistrat si multe satisfactii impreuna cu clientii nostri.

Incepand cu anul 2020 societatea noastra trece la un nivel superior al organizarii interne si al serviciilor oferite, plasand in centrul atentiei sale clientul, evaluand permanent si personalizand nevoile sale.

Ne adresam

– tuturor celor care doresc sa serveasca un meniu  personalizat, adaptat nevoilor specifice;

– organizatiilor care isi propun sa ofere angajatilor un mic  dejun, dejun sau pachete de hrana rece;

– organizatiilor care planifica si pregatesc momente  festive, baluri de anvergura mica si medie;

– tuturor celor care planifica si organizeaza serbarea  aniversarilor sau momentelor festive familiale sau organizationale.

Misiune

Savorya isi propune sa realizeze la cel mai inalt grad de satisfactie interesele clientilor sai, oferind servicii de catering complete, personalizate prin adaptarea permanenta a meniului si ofertei generale la cerintele schimbatoare ale clientilor ei. De asemenea, fundamentul de a exista si functiona al organizatiei se bazeaza pe responsabilitatea sociala asumata.

Siguranta

  • Respectăm cu strictețe ordinul nr.1563/2008 avand in vedere prevederile art.9 din legea nr.123/2008 pentru o alimentație sănătoasă in unitățile de invătămant.
  • Impreună cu medicul nutriționist și a directorilor am reușit să stabilim un meniu echilibrat pentru necesarul zilnic de calorii,substanțe nutritive și elemente minerale pentru copii și adolescenți.
  • Servirea mesei se face in recipiente de unică folosință pentru uz alimentar,asfel hrana ajunge cu un grad ridicat de siguranță din punct de vedere alimentar.Prin această metodă de livrare se elimină pierderea temperaturii in timpul transportukui și al manipulării.
  • Preparatele sunt pregătite in ziua livrării,in condiții de maximă siguranță.
  • Transportul se efectuează cu autoutilitare autorizate de DSVSA.

Valorile noastre

Acronimul SAVORYA ne-a inspirat sa identificam valorile reprezentative care sa ne particularizez intreaga activitate. Fiind o organizatie mica, ambitioasa, cu dorinta de afirmare promitem sa respectam:

Siguranta – ne preocupa mai ales siguranta alimentului, grija pentru sanatatea consumatorului fiind unul dintre obiectivele noastre. De asemenea, ne ingrijim de siguranta angajatilor, a serviciilor, a mediului de lucru si a mediului natural. Ne propunem ca grija noastra pentru siguranta sa poata fi evidenta si corect evaluata pentru rezultate conforme si adaptari permanente, atunci cand se impune.

Apropierea – de client si de exigentele sale! Pentru ca vrem sa fim flexibili pana la limita noastra. Si mai ales pentru ca vom insista pentru o relatie de lunga durata.

Vigilenta – ca sa nu ne scape nimic!. Speram sa identificam la timp, prin anticipare si consult, toate necesitatile clientilor nostri; sa evaluam critic modul in care ne comportam si ne dedicam; sa apreciem corect si sa raspundem prompt sesizarilor si sugestiilor pe care le vom inregistra. Vrem sa fim prezenti si atenti la detalii. Iar interventia voastra este insemnata si o asteptam cu maxim interes.

Onestitatea – suntem deschisi!. Nu toleram situatiile ambigue, abstracte. Vrem sa fim ce ne-am propus sa fim, sa oferim ce am promis.

Responsabilitate sociala
Pentru ca nu suntem indiferenti! Ne implicam in proiecte sociale si ne bucuram mai ales cand oferim!

Imaculat – in tinuta, comportament si servire!. Detaliile sunt importante pentru noi. Si vrem sa transmitem preocupare, staruinta, interes.

Angajament – pentru ca ce am promis este realizabil si la indemana noastra!. Ne dedicam total. De la primul si pana la ultimul. Si nu ne vom odihni daca promisiunea noastra nu este respectata.)