Savorya

aproape de tine!

Profil,
Organizatia a fost infiintata in anul 2003 si a asigurat servicii de catering in relatiile comerciale cu diverse organizatii brasovene organizand in acelasi timp si mese festive, baluri si banchete. Am acumulat o experienta bogata, am depasit multe momente dificile dar am inregistrat si multe satisfactii impreuna cu clientii nostri.
Incepand cu anul 2012 societatea noastra trece la un nivel superior al organizarii interne si al serviciilor oferite, plasand in centrul atentiei sale clientul, evaluand permanent si personalizand nevoile sale.

Ne adresam:
– tuturor celor care doresc sa serveasca un meniu personalizat, adaptat nevoilor specifice;
– organizatiilor care isi propun sa ofere angajatilor un mic dejun, dejun sau pachete de hrana rece;
– organizatiilor care planifica si pregatesc momente festive, baluri de anvergura mica si medie;
– tuturor celor care planifica si organizeaza serbarea aniversarilor sau momentelor festive familiale sau organizationale.

Misiune,
Savorya isi propune sa realizeze la cel mai inalt grad de satisfactie interesele clientilor sai, oferind servicii de catering complete, personalizate prin adaptarea permanenta a meniului si ofertei generale la cerintele schimbatoare ale clientilor ei. De asemenea, fundamentul de a exista si functiona al organizatiei se bazeaza pe responsabilitatea sociala asumata.

Viziune,
Credem ca vom reusi sa fim performanti daca vom respecta exigentele clientilor nostri, daca asiguram un climat deschis si activ de comunicare permanenta, daca asiguram calitatea optima a produselor si serviciilor, daca suntem o prezenta subtila si agreabila astfel incat, in final, sa fim preferati pe piata brasoveana.

Valorile organizationale,
Acronimul SAVORYA ne-a inspirat sa identificam valorile reprezentative care sa ne particularizez intreaga activitate. Fiind o organizatie mica, ambitioasa, cu dorinta de afirmare promitem sa respectam:

Siguranta – ne preocupa mai ales siguranta alimentului, grija pentru sanatatea consumatorului fiind unul dintre obiectivele noastre. De asemenea, ne ingrijim de siguranta angajatilor, a serviciilor, a mediului de lucru si a mediului natural. Ne propunem ca grija noastra pentru siguranta sa poata fi evidenta si corect evaluata pentru rezultate conforme si adaptari permanente, atunci cand se impune.

Apropierea – de client si de exigentele sale! Pentru ca vrem sa fim flexibili pana la limita noastra. Si mai ales pentru ca vom insista pentru o relatie de lunga durata.

Vigilenta – ca sa nu ne scape nimic!. Speram sa identificam la timp, prin anticipare si consult, toate necesitatile clientilor nostri; sa evaluam critic modul in care ne comportam si ne dedicam; sa apreciem corect si sa raspundem prompt sesizarilor si sugestiilor pe care le vom inregistra. Vrem sa fim prezenti si atenti la detalii. Iar interventia voastra este insemnata si o asteptam cu maxim interes.

Onestitatea – suntem deschisi!. Nu toleram situatiile ambigue, abstracte. Vrem sa fim ce ne-am propus sa fim, sa oferim ce am promis.

Responsabilitate sociala
Pentru ca nu suntem indiferenti! Ne implicam in proiecte sociale si ne bucuram mai ales cand oferim!

Imaculat – in tinuta, comportament si servire!. Detaliile sunt importante pentru noi. Si vrem sa transmitem preocupare, staruinta, interes.

Angajament – pentru ca ce am promis este realizabil si la indemana noastra!. Ne dedicam total. De la primul si pana la ultimul. Si nu ne vom odihni daca promisiunea noastra nu este respectata.